Plocka in hinder i vinter

Nu såhär i (Skånsk) vintertid växlar vädret från plus till minus och vice versa i all hast. Det är därför viktigt att vi är lite extra rädda om våra hinder och likaså gräsmattan.

Vi skulle vilja uppmana alla som tränar på klubben att från och med nu fram tills våren åter intagit Skåne att plocka undan hinder (undantaget klätterhinder) och tunnlar när ni har tränat färdigt. Hinderstöd ställs intill bodarna och tunnlar/tunnelsäckar ska helst vara under taket (gärna inne i bodarna).
Skulle hinder/tunnlar trots allt ligga ute vid frost- och minusgrader: Flytta inte/träna inte på hinder/tunnlar som är fastfrusna i marken. Både gräsmatta och hinder riskerar att skadas om man flyttar på dem. Detta gäller även de lydnadshinder som finns.

Vi ber er även att välja var på planen ni tränar. Försök att variera lite och inte bara använda ytan direkt framför hinderbodarna. Detta för att undvika att gräsmattan blir allt för sliten och lerig på ett och samma ställe.

Vi hoppas att träningen utomhus fortsätter så länge det bara går men vill be er att respektera önskan om att man städar undan efter sig. Om alla hjälps åt med detta blir det mycket lättare och gräsmattan kommer vara i bra skick tidigare nästa år.

Hoppas vi ses på planen i vinter!

Mvh Styrelsen