Agility fortsättningskurs 2 (28/5-2/7)

Agility fortsättningskurs 2

Det finns ett par lediga platser till fortsättningskurs 2 i agility.
Hunden måste vara 12 månader för att få lov att delta och bör ha gått både nybörjarkurs och fortsättningskurs tidigare. Hunden bör kunna alla hinder och ha ett påbörjat slalom- och kontaktfältsbeteende.
Vi kommer att jobba med längre kombinationer även om vi försöker individanpassa träningen så mycket vi kan. Vi jobbar med ett tävlingsinriktat tänk. All träning sker med en positiv attityd, mycket belöning och ett högt säkerhetstänk.
Kursen startar den 28 maj, vi kör 6 tisdagar i rad, kl 18:30-20:00 (sluttiden kan variera).
Medlemskap i Råådalens BK krävs.
Skicka din anmälan till sara.bjorck1@gmail.com
Din plats kommer att bekräftas via mail.
Vi ses!
/ Sara