Fortsättningskurs agility (16/7 – 20/8)

Datum: 16/7, 23/7, 30/7, 6/8, 13/8 och 20/8

Tid: Torsdag 18:30-20:30 (ca)

Antal deltagare: Max 10 ekipage

Instruktör: Sara Björck

Hjälpinstruktör: Christin Karlsson

Plats: Råådalens Brukshundklubb

Kursavgift: 1 000 kr + medlemsavgift i Råådalens Brukshundklubb

Innehåll: Längre kombinationer, byten, hundens och förarens väg mm

Förkunskapskrav: Hunden måste ha fyllt 1 år och ha gått någon form av nybörjarkurs tidigare, den ska känna till alla hinder. Vi kommer att arbeta med ett tävlingsinriktat tänk. Detta för att man på sikt ska kunna tävla om man vill det.

Varmt välkommen på kurs
Tillsammans kommer vi på ett positivt och roligt sätt att lära oss mer om agility. För mig är det viktigt att ha roligt tillsammans med min hund, därför sker all träning med ett högt säkerhetstänk, positiv attityd och massor med belöning.

Platserna på kursen är begränsade, detta för att vi ska hinna med att ge alla den uppmärksamhet de förtjänar.

Anmälan till: sara.bjorck1@gmail.com senast den 5 juli. Anmälan kommer att bekräftas via mail och är bindande så fort detta skett. Vid anmälan vill vi gärna få en liten presentation av just er. Bl a vilka ni är, hundens ålder, vad ni har gjort tidigare och vad ni vill ha ut av den här kursen.
Kursavgift och ev. medlemsavgift skall vara betald innan kursen startar. Betalinfo kommer tillsammans med bekräftelsen.