Tematillfällen Agility

I tider som dessa när tävlingarna lyser med sin frånvaro har vi på Råådalens Brukshundklubb nöjet att bjuda in våra medlemmar till ett antal tematillfällen. Under ca 2 timmars tid/tillfälle kommer vi att fördjupa oss i olika teman. För att ni ska få ut så mycket som möjligt kommer vi ha ett maxantal per tillfälle med 4 st ekipage. Kostnaden per tillfälle är 200 kr.

Varmt välkommen!
Läs mer om våra tema-kvällar/dagar (anmälan, teman mm):

Tillfälle 1 (anmälan senast 3 juli)
När: 10 juli 17:00 – 19:00
Typ av bana: Hoppklass 1
Instruktör: Therese Jakobsson
Information: Under temat ”Sätta nollan klass 1” kommer Therese bjuda er på en hoppbana med svårighetsgrad klass 1. Banan kommer att köras under tävlingsmässiga former. Efter 8 minuters banvandring kör ni ett första försök på banan. Tid kommer att tas. Därefter går ni igenom banan och vad ni eventuellt skulle kunnat göra annorlunda. Tips och råd för att förbättra till exempel hundens väg, förarens väg, byten med mera delas ut. Därefter får ni köra banan igen. 
Anmälan: till theresejakobsson82@gmail.com senast den 3 juli. Din plats bekräftas via mejl där du mottar betalinformation. Din anmälan är bindande.
Viktigt vid anmälan: Uppge ditt namn, hundens namn och storlek, medlemsnummer. 

Tillfälle 2 (anmälan senast 5 juli)
När: 12 juli 10:00 – 12:00
Tema: Slalom
Instruktör: Sara Björck
Information: Under temat ”Slalom” kommer vi tillsammans att arbeta för ett säkrare, mer självständigt slalom. Vi kommer att jobba med olika ingångar, utgångar och byten runt slalom. Under just detta tillfälle kommer vi fokusera på hundar som redan har en förståelse för ett slalom av full längd. 
Anmälan: till sara.bjorck1@gmail.com senast den 5 juli. Din plats bekräftas via mejl där du mottar betalinformation. Din anmälan är bindande.
Viktigt vid anmälan: Uppge ditt namn, hundens namn och storlek, medlemsnummer. 

Tillfälle 3 (anmälan senast 8 juli)
När: 15 juli 17:30 – 19:30
Typ av bana: Agility klass 2
Instruktör: Sara Björck
Information: Under temat ”Sätta nollan klass 2” kommer Sara bjuda er på en agilitybana med svårighetsgrad klass 2. Banan kommer att köras under tävlingsmässiga former. Efter 8 minuters banvandring kör ni ett första försök på banan. Tid kommer att tas. Därefter går ni igenom banan och vad ni eventuellt skulle kunnat göra annorlunda. Tips och råd för att förbättra till exempel hundens väg, förarens väg, byten med mera delas ut. Därefter får ni köra banan igen. 
Anmälan: till sara.bjorck1@gmail.com senast den 8 juli. Din plats bekräftas via mejl där du mottar betalinformation. Din anmälan är bindande.
Viktigt vid anmälan: Uppge ditt namn, hundens namn och storlek, medlemsnummer.