Tävlingskurs Agility (15/4 – 24/6)

Varmt välkommen på kurs!
Tillsammans kommer vi att på ett positivt och roligt sätt att lära oss mer om agility. För mig är det viktigt att ha roligt tillsammans med min hund, därför sker all träning med ett högt säkerhetstänk, positiv attityd och massor med belöning.

Instruktör:
Sara Björck
Tid:
Torsdag ojämna veckor, 18.00 – 20.00
(Vid fler än 6 deltagare 18.00-19.30 + 19.30-21.00)
Datum:
15/4, 29/4, 13/5, 27/5, 10/6 och 24/6
Plats:
Råådalens BK
Pris:
1200 kr + ev medlemsavgift
Antal deltagare:
Max 10 st
Innehåll:
Längre kombinationer, banor, byten, hundens och förarens väg m.m.
Förkunskapskrav:
Hunden måste ha fyllt 1 år och ha gått någon form av fortsättningskurs tidigare. Den bör känna till alla hinder, då alla hinder kommer att ingå i banor och kombinationer. Hunden behöver kunna arbeta lös bland andra hundar, då vi kommer att arbeta med två kombinationer parallellt. Vi kommer att arbeta med ett tävlingsinriktat tänk. Detta för att man på sikt ska kunna tävla om man vill det.

Medlemskap i Råådalens Brukshundklubb krävs.

Eftersom situationen ser ut som den gör i världen just nu, kommer särskilda restriktioner att gälla. Mer information om detta kommer tillsammans med bekräftelsen.

Platserna på kursen är begränsade, detta för att vi ska hinna med att ge alla den uppmärksamhet de förtjänar. Vid fler än 6 deltagare kommer gruppen att delas upp i två.

Första gruppen kommer då att köra 18.00-19.30 och ansvarar för att bygga kvällens övningar. Andra gruppen kör 19.30-21.00 och ansvarar för att plocka bort kvällens övningar.

Anmälan sker via mail och jag vill i den gärna få en liten presentation av just er. Vilka ni är, hundens ålder, vad ni har gjort tidigare och vad ni vill ha ut av den här kursen är bland annat det vi vill veta.

Kursavgift och ev. medlemsavgift skall vara betald innan kursen startar. Betalinfo kommer tillsammans med bekräftelsen.

Skicka din anmälan till sara.bjorck1@gmail.com senast den 1 april. Anmälan kommer att bekräftas via mail och är bindande så fort detta skett.

Välkommen!