Coachgrupp Agility (klass 1-2) Fullbokad

Välkommen till Coachgrupp (klass 1-2 nivå) i agility

Instruktör: Sara Björck

Dag och datum: Onsdag 12/4, 26/4, 10/5, 24/5, 7/6 samt 21/6

Tid: 18:00 – 20:00

Plats: Råådalens BK

Pris: 1400 kr (medlemskap i Råådalens BK krävs)

Antal deltagare: 5 st 

Sista anmälan:  31 mars

Innehåll:

I denna kurs kommer vi under 6 tillfällen att bygga på våra kunskaper inom agility. Vi kommer att utgå från en bana med flera olika alternativ för att vi ska kunna ta emot ekipage på olika nivåer, men nivån på banorna är klass 1 – 2. Då vi utgår från varje ekipages nivå kommer varje ekipage få en egen del att fokusera på. Där jobbar vi antingen med delar av banan eller hela beroende på hur långt man kommit i sin träning. 

Förkunskapskrav:

Kursen riktar sig först till er som har ambitionen att tävla eller redan är ute och tävlar. Hunden bör kunna samtliga hinder (kontaktfält och slalom ska vara påbörjade i träning), vi kommer inte att fokusera på hinderinlärning på denna kurs. 

Varmt välkommen på kurs

Tillsammans kommer vi att på ett positivt och roligt sätt att lära oss mer om agility. För mig är det viktigt att ha roligt tillsammans med min hund, därför sker all träning med ett högt säkerhetstänk, positiv attityd och massor med belöning. 

Platserna på kursen är begränsade, detta för att vi ska hinna med att ge alla den uppmärksamhet de förtjänar. Din anmälan är bindande så fort bekräftelsen skickats ut. 

Kursavgift och ev. medlemsavgift skall vara betald senast den 5 april. Betalinfo kommer tillsammans med bekräftelsen.

Anmälan: https://forms.gle/WsGa41sR2ooUWGhN7

Varmt välkommen!