Fortsättning Agility (6/4 – 15/6)

Kursen fulltecknad.

Varmt välkommen på kurs 
Tillsammans kommer vi att på ett positivt och roligt sätt att lära oss mer  om agility. För mig är det viktigt att du har roligt tillsammans med din  hund, därför sker all träning med ett högt säkerhetstänk, positiv attityd och  massor med belöning. 

Instruktör:
Anna Sandberg 

Tid:
18:00 – 20:00 

Datum:
Varannan tisdag, 6/4, 20/4, 4/5, 18/5, 1/6, 15/6 

Plats:
Råådalens BK 

Pris:
1200 kr + ev medlemsavgift 

Antal deltagare:
Max 7 ekipage

Innehåll:  
Längre kombinationer, hindersäkerhet, byten/ handling, hundens och  förarens väg m.m. 

Förkunskapskrav: 
Hunden måste ha fyllt minst 1 år och ha gått någon form av nybörjarkurs  tidigare. Den ska känna till alla hinder. Hunden behöver vara grundtränad,  den arbetar lös tillsammans med andra hundar. 

Vi kommer att arbeta med ett tävlingsinriktat tänk. Detta för att man på sikt  ska kunna tävla, om man vill det.  

Platserna på kursen är begränsade. Jag vill hinna med att ge alla den  uppmärksamhet de förtjänar. Vi följer också SBK:s restriktioner i  Coronatider, max 8 personer på planen inklusive instruktören. 

Anmälan sker via mail och då vill jag gärna få med en liten presentation av just ert team (hund+människa): vilka ni är, hundens ålder och ras/raser,  vad ni tränat tidigare och vad du vill ha ut av den här kursen. 

Kursavgift och ev. medlemsavgift skall vara betald innan kursen startar.  Betalinfo kommer tillsammans med bekräftelsen. 

Medlemskap i Råådalens Brukshundklubb krävs.  

Skicka din anmälan till annamaria.sandberg@gmail.com senast  tisdagen den 30 mars. Anmälan kommer att bekräftas via mail och  är bindande så fort detta skett.