Bli medlem!

För att delta i kurser och träningsgrupper hos oss (eller använda vår appellplan och hinderpark) måste du bli medlem.

Hur?

Vill du bli ordinarie medlem, vare sig du är helt ny eller redan medlem i en annan brukshundklubb/rasklubb inom SBK, tecknar du ditt medlemskap via denna länk: SBK Bli medlem.

Är du redan medlem i en annan SBK-klubb så kommer slutsumman inte stämma, eftersom systemet inte känner av att du redan har betalat in förbundsavgiften genom det tidigare medlemskapet. När anmälan väl är slutförd kommer du automatiskt få en avi med rätt summa.

Vill du bli familjemedlem så betalar du in avgiften till klubbens bankgiro (679-0984 Swedbank) istället.
Vid anmälan, uppge följande:

·   Ditt och familjemedlemmens namn

·   Adress

·   Telefon

·   Personnummer

Uppgifterna ovan måste vara med för att medlemskapet ska vara giltigt. Om ni inte får plats med uppgifterna maila: kassor@raadalensbk.se

Varför?

Att bli medlem i vår brukshundklubb kommer med en mängd fördelar. Du får bland annat:

• tillgång till vår stora appellplan året om
  • låna träningsutrustning
  • tillgång till vår hinderpark
  • möjlighet att gå våra kurser
  • delta gratis (i enstaka fall mot en symbolisk summa) i våra träningsgrupper
  • delta på temakvällar och föreläsningar
  • kontakt med kunniga instruktörer
  • möjlighet att tävla
  • en olycksfallsförsäkring inom ramen för organiserad verksamhet
  • möjlighet att utbilda dig vidare inom SBK (till exempel till instruktör eller tävlingsledare)
  • rabatter på vissa djuraffärer i stan
  • tidningen Brukshunden 6 gånger om året
  • specialrabatter via SBK
  • och inte minst  –  många nya vänner!

Medlemskapen

Ordinarie medlem: För dig som inte är medlem i någon brukshundklubb/SBK-rasklubb sedan tidigare. Avgiften delas upp i en förbundsavgift till SBK (f.n 400:-) och en lokalavgift till klubben (f.n 175:-).

Utökat medlemskap: Om du redan är medlem i en annan brukshundklubb/SBK-rasklubb betalar du bara den lokala avgiften.

Familjemedlem: Om någon i din familj (skriven på samma adress) redan är ordinarie medlem, kan du bli familjemedlem och betalar bara den lokala avgiften.

Hundungdom: Framförallt för dig mellan 6-25. Anmäl dig här och välj Råådalens BK som din verksamhetsklubb.

Alla medlemskapen är fullgoda och ger samma rättigheter.

Medlemsavgifter 2021

Ordinarie medlemskap575:-/år
Utökat medlemskap175:-/år
Familjemedlem175:-/år
Hundungdom320:-/år

Medlemsförmåner

Anjinsans Hund & Katt
10% rabatt (gäller ej på foder)

Djursjukhuset Evidensia Helsingborg
10% rabatt på vaccinationer
20% rabatt på allt i shoppen
OBS! Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer som finns i shoppen.

Lista över SBKs medlemsförmåner