Råådalens Blåbärstävling

Datum och tid: 17 juni, 18:00

Plats: Råådalens Brukshundklubb, Helsingborg

Klasser: 2 x blåbär

Åldersgräns: Hunden måste vara minst 15 månader gammal för att få lov att delta.

Sista anmälningsdag: 13 juni

Max antal deltagare: 40 st

Pris: 50 kr/lopp för Råådalens medlemmar, 60 kr/lopp för icke medlemmar.

Vem är blåbär: Alla hundar som inte tagit en officiell pinne räknas som blåbär.

Råådalens BK bjuder in till träningstävling. Vi erbjuder 2st blåbärsbanor. Vi välkomnar alla blåbärsekipage och erbjuder er möjligheten att springa båda banorna mer än en gång. Banorna kan innehålla alla hinder förutom slalom och kontaktfältshinder. Hopphöjder: XL 50 cm, L 40 cm, M 30 cm, S 20 cm, XS 10 cm. 

För att göra tävlingen så Corona-säker som möjligt, ber vi om att (om möjligt) endast den som ska tävla med hunden kommer. Vi ber er även att stanna hemma om ni uppvisar symtom på sjukdom. Återbetalning av startavgift kommer att ske så länge strykningen meddelas innan tävlingen startar. 

Anmälan sker på Blåbärstävling och du får en bekräftelse via e-post som innehåller betalningsuppgifter. Din plats är bekräftad när du har betalt loppen. Sista anmälningsdag är den 13 juni. 

För att ge er chans att springa banorna mer än en gång, finns möjligheten att köpa ytterligare starter på plats för 30kr/start. Hur många extra starter man kan köpa beror på antalet deltagare. Detta meddelas på plats. Köp av en extra start skall ske senast innan klassen startar. 5 minuter kommer att hållas efter avslutad banvandring för att extra lopp ska kunna betalas. Betalning sker via swish. Efter att klassen startat kommer inga fler startplatser att säljas. 

Vi kommer att ha domare och tidtagare. Tid och fel kommer att antecknas för att de som köper till fler starter ska kunna jämföra sina lopp resultatmässigt. Ingen vinnare kommer att utses och inga priser kommer att delas ut. Ni tävlar mot er själva. Resultaten kommer att publiceras på Råådalens Facebooksida. 

Vi kommer att döma enligt officiella regler men med en snäll bedömning och vi tillåter 5 vägran innan det räknas som disk. 

Klasserna kommer att gå i följande ordning och på en bana i taget:

Blåbär ABlåbär B
XSXS
SS
MM
LL
XLXL

Banvandring kl. 18:00 för alla storlekar. Antalet banvandringar beror på antalet startande. 

Observera att nationellt dopingreglemente gäller för denna tävling. Medtag vaccinationsintyg, stickkontroller kan förekomma. 

Varmt välkomna!