Nyårsafton på Råådalen

Tillhör du dem som inte riktigt vet vad du ska göra på nyårsafton? Eller är du kanske bortbjuden till någon dit du inte får ta med hunden?

Då har vi lösningen för dig! 2021 är året då Råådalens BK för första gången öppnar upp för att fira in det nya året tillsammans med andra Råådalare.

Detta blir en kväll till självkostnadspris där vi, beroende på hur många vi blir, antingen beställer catering från ICA Maxi Råå eller skapar ett knytkalas. Vid beställning av catering (minst 6 personer) kommer kvällen att kosta ca 250 kr. Då ingår huvudrätt, enklare efterrätt, alkoholfri dryck samt snacks.

Observera att denna tillställning är helt alkoholfri!

Hundarna är givetvis välkomna till vårt nyårsfirande. Vi kommer att ha musik under det värsta smällandet och våra stora fönster kommer att täckas för så att ljuset från raketerna inte syns, allt för att vi ska kunna göra kvällen så trevlig som möjligt för våra fyrbenta vänner som kanske inte är världens största fan av just denna kväll.

OBS! Endast för Råådalens medlemmar.

Låter detta intressant? Mejla din intresseanmälan till Sara Björck sara.bjorck1@gmail.com senast den 25 november. Mer information kommer när vi vet hur stort intresset är.